Ett mail från Norge

Det kom ett mejl och en bild från Norge, här följer ett en del av mejlet

Prästgårdens B-Lyng-Hauk

Prästgårdens B-Lyng-Hauk

”Hunden är Prästgårdens B-Lyng-Hauk, som har gått valpkursen hos dig 2008. Matte er en norska som aldrig har varit på fågeljakt – ENN!! Dom hvita rypena her ute på Hitra og Frøya flakser iblant på veldigt lång distanse – uten chans för en unghund at spikra dom…Och eftergångare har det blivit. Dom har vi klarat av at bearbeta, men skall göra mera… Känslan i dag när hunden entligen stod for fågel – en hvit rypa, jajamennsann, gjorde precis som jag ville och fick upp fågelen før att sedan stoppa efter 10 meter – den var underbar”… Vi vet väl alla hur det känns när det lyckas för första gången med en unghund och visst är det en oslagbar känsla.

Lämna en kommentar