En duktig dressör

År 2006 var Joni Viitanen hos mig på träning för första gången, jag minns att jag efteråt skrev positivt om Joni och förutspådde framgångar på kommande prov. Så sant som det var sagt, det har varit framgångar både med tysk jaktterrier och med münster. Den senaste rapporten från Joni kommer från ett unghundsprov i Tyskland i helgen (VJP) med münstern Bina vom Landstreit Spårarbete 12(!), Näsa 11, Sök 11, Stånd 10 och Förighet 11. Spurlaut und Sichtlaut (skallar både på löpa och syn) Totalpoäng = 78 Suchensieger = Provvinnare

 Grattis Joni! Jag räknar med att du kommer att visa vad du kan på de Svenska proven också…

Läs mer på Jonis egen sida http://www.stulander.se/

En kommentar till “En duktig dressör”

  1. Jimmy skriver:

    STORT grattis till Joni och smått otroliga 78 poäng. Nu betvivlar jag inte på nåt sätt Jonis färdigheter som dressör men på VJP bedöms hundens jaktliga anlag och har således ytterst lite med hur duktig dressören är..

Lämna en kommentar