Rykten i SVK Västsvenska

I Västsvenskas gästbok kan man läsa om diverse rykten och spekulationer som cirkulerar, detta är så klart inte bra.  Man kan också läsa i gästboken att styrelsen kommer att lägga fakta på bordet i sinom tid – detta är bra!  Att styrelsen får tid på sig är inget att säga om de, liksom de flesta av oss, har säkert annat att göra än jobba för klubben dygnet om.  

Jag hoppas att det inte är så att någon markägare försöker lägga sig i sammansättningen av vår styrelse – förhoppningsvis sköts detta på våra möten i demokratisk ordning.

Västsvenska har numera en suverän och välbesökt hemsida och fler aktiviteter än någonsin för medlemmarna. Då jag hellre jobbar på fältet med hundar och förare än i styrelser och kommittéer är jag, som så många andra medlemmar jag träffar, väldigt tacksam mot alla dem som lägger ned tid på detta.

Lämna en kommentar