Myran har valpat!

myrvalpar2-dgr-021Myrans valpar föddes i onsdags, tre stycken blev det, två hanar och en tik. Allt gick bra och Myran är lycklig! Alla valpar är redan tingade. Fler bilder kommer på sidan så småningom.

Helt klart är en kull noffevalpar betydligt lättsammare att ha i huset än ett gäng med vorstehvalpar…

2 kommentarer till “Myran har valpat!”

 1. Mia Severinsson skriver:

  GRATTIS TILL VALPARNA!!!
  Ska bli jättespännande att få följa deras utveckling framöver!
  Lycka till med de små godingarna!
  Varma hälsningar
  Mia S

 2. Björn Kristiansen skriver:

  Tack så hemskt mycket för alla tips som jag hämtade hem på din hemsida!!!
  Anledningen att jag skriver är att min fru tryckte ner mig i skorna och sade! :va dåligt DIN hund var på apport och uppförande efter en träningskväll med västra vorstehklubben: Nu var det inte så illa apport kan han men inte perfekt och lydnad behöver bättras så får nog boka tid hos dig och hoppas att du ej är fullbokad!

Lämna en kommentar