Användbart hjälpmedel

Bra att ha ibland

Bra att ha ibland

En gammal hederlig slangbella, eller sprettert som det heter på norska, är bra att ha vid många tillfällen när vi jobbar med våra hundar. Rätt använd är det ett otroligt mångsidigt redskap. För att undvika hatmejl så ber jag er som nu börjar bli röda och blå i ansiktet att läsa en gång till. Jag skrev rätt använd – fel använt är både koppel och halsband farliga saker, för att inte tala om långlina. I långlina är det mer än en hund som kommit till allvarligt skada och till och med dött.

Har du lite fantasi, och det måste vi ha om vi ska träna hundar, så kan du själv räkna ut till vad en slangbella kan vara bra att ha… Kom gärna med förslag. Under semestern kan kanske inga kommentarer läggas in på sidan, det tar jag i så fall tag i när jag kommer hem igen.

Lämna en kommentar