Semesterstängt!

Äntligen är det dags för årets stora händelse – jaktpremiären! Redan den 21 augusti drar jag norrut och räknar med att vara hemma igen tidigast den 15 september. Mörkt på ripfronten? Alla vet väl att ett strävhår från Landinarnas är födda med en ripmagnet i nosen, det krävs mer än dåliga inventeringsresultat för att hålla mig borta från fjällen…

Filmer och böcker
Filmer och böcker kommer inte att kunna beställas som vanligt under den här tiden. Räkna heller inte med att jag kommer att svara på mejl, – gladast blir jag om ni väntar med att skicka mejl tills jag är hemma igen. Mobiltelefonen kanske fungerar då och då under kvällstid och resdagar men jag vägrar att ha telefonen på under jakten.

Om nu någon vill beställa böcker eller filmer ring då till Christine på telefon: 0520-42 70 72 så fixar hon detta åt er.

Privatlektioner och fältträning
En och annan privatlektion och även möjlighet att följa med mig ut på fältträning kommer att finnas från och till under hösten.  Jag bokar tider för detta med kort framförhållning mina egna jakter tar jag mig friheten att prioritera…

/ Anders L

En kommentar till “Semesterstängt!”

  1. Ardhus skriver:

    Skitjakt på dig!!!

Lämna en kommentar