Jakt med mina hundar

Framsida film 3Att en tredje film är på gång har jag skrivit om tidigare och om allt går enligt plan hinner vi få den klar innan Jul. Allt är filmat och Torun jobbar som en bäver med redigeringen. Jakt med mina hundar kommer filmen att heta och namnet säger precis vad den handlar om. Det blir jakt på fält men också en del från fjäll och skog. Du kommer att få se fina hundjobb men också då allt inte går som det ska – det får jag bjuda på…

Jag inleder filmen med att visa hur jag jobbat med Brittas grundlydnad. Britta är min lilla pointertik, om nu någon missat detta. Under Brittas första jakter är kameran med och vi visar hur hon sköter sig både på ripjakt och på fasanjakt. Rapportering är ett måste för mina hundar, hur jag tränar detta kommer visar vi också på filmen.

Ingen beställning av filmen nu!
Så fort jag har filmerna här hemma kommer jag att lägga ut detta på hemsidan så de som vill kan beställa – men som sagt ingen beställning innan dess…

Förhandstitt
Är du nyfiken så gå in på http://www.youtube.com/watch?v=4x9Iut-v0oc där har jag försökt mig på att lägga ut några klipp från filmen. Kvalitén på YouTube klippet är inte någon höjdare men jag lovar – kvalitén på filmen är helt Ok…

3 kommentarer till “Jakt med mina hundar”

 1. Sanna skriver:

  Snyggt!

 2. Erik skriver:

  YES!
  Äntligen, som jag har väntat.Det syns på de få klipp som ligger uppe att det kommer vara en riktig trevlig kvalitets stund framför tv:n. Ta ledigt en vecka Torun så smäller du ihop det!

  /Erik

 3. Ardhus skriver:

  Tjusigt värre!!!

Lämna en kommentar