Var tog Anni vägen

Vet att jag skrivit om det på sidan vid något tillfälle men då det fortfarande kommer frågor om Anni får det bli ett par rader här också. En orsak till att jag lämnade bort Annie var att jag helt enkelt kände att det blev för mycket hundar i huset. Men – och kanske den väsentligaste orsaken var också att Annie tyvärr fick ett rejält bettfel när hon växte upp. Så mycket jobb som jag lägger ned och vill lägga ned på mina hundar känns inte lika kul med en hund som man vet aldrig kan användas i avel – även om jag nu aldrig tänkt mig att bli setteruppfödare.
Bettfelet har jag inte nämnt tidigare av den enkla orsaken att jag tycker att det är uppfödarens sak att redovisa felen på sin egen uppfödning men som sagt, många frågar och är lite förvånade att jag gjorde mig av med en sådan mysig hund som Anni. Men en sak ska ni veta – Anni har det jättebra i sin nya flock och fortsätter att jaga!

Lämna en kommentar