Videoklipp och kurser

För er som följer med vad som händer med Britta har jag lagt ut ett klipp på YouTube där hon får visa upp sig. http://www.youtube.com/watch?v=pCWST8v9lfk

Vårens kurser
Det börjar bli väl många mejl om kurser. Detta är i och för sig trevligt men här kommer en påminnelse om vad som gäller. Traditionsenligt kommer kursprogrammet att läggas ut på hemsidan strax efter 12– slaget på nyårsafton. Det vill säga ingen idé att mejla och anmäla sig redan nu!

En kommentar till “Videoklipp och kurser”

  1. Kerstin Ericsson skriver:

    Härligt att få se Britta in action ser framemot när filmen är tillgänglig för köp. Har en kusin till Britta efter Fugledes Black Joker en underbar hund mycket jaktlust men ändå så lätt att ha. Britta ser väldigt fin ut blir nog en stilig dam.
    Pointerhälsningar från Kiruna

Lämna en kommentar