Julklapp?

Framsida-film-3-jpgFilmerna är äntligen hemma! Det är alltså den tredje filmen – Jakt med mina hundar, som nu kan beställas. Du som tänkt ge bort filmen i Julklapp kan vara säker på att du har den i god tid före Jul.

bok och filmsidan kan du läsa lite mer om filmen och om hur du beställer en film. Några klipp från filmen hittar du på sidan med videoklipp.

Så hoppas jag så klart att ni som kommer att se filmen blir nöjda och så inspirerade till träning och jakt som jag hoppas ni ska bli! Måste erkänna att även om jag sett filmen ett antal gånger under resans gång så blir jag, varje gång jag ser den, hur sugen som helst på att komma ut med hundar och bössa…

Torun – ett stort tack än en gång! Vilket jobb du har haft som hängt med bakom mig och hundarna i alla väder för att fånga vad som händer med kameran – för att inte tala om alla timmar med redigering. Att dina egna hundar har fått stå tillbaka under många fina jakter får vi väl kompensera med fler fina jakter…

2 kommentarer till “Julklapp?”

 1. Annika Bergqvist skriver:

  Jättebra film!!!
  Nu längtar man till hösten igen.
  /Annika

 2. Ulf Lindroth skriver:

  Kul att se så många fågelsituationer!
  Inspirerande…
  /Ulf

Lämna en kommentar