Kommentarer till inläggen på sidan

Att ni skriver kommentarer till mina inlägg tycker jag är jättekul, och att det uppskattas av mer än mig vet jag genom mejl jag får. Men en liten förklaring kan vara på sin plats för er som kommenterar inläggen.

Era kommentarer kommer inte att synas direkt på sidan, samtliga kommentarer måste godkännas av mig först. Detta av den anledning att jag vill förhindra inlägg som inte hör hemma på vare sig min eller någon annan sida.

Frågor
Det kommer också kommentarer med frågor av allehanda slag, inget fel på frågor men dessa tar jag mig friheten att svara på själv direkt till frågeställaren och det enklaste är att mejlar mig i stället för att skriva en kommentar.

Varför inga frågor?
På nätet finns en uppsjö av forum där frågor ställs och besvaras – inget fel på det, tvärtom.  En del av dessa är riktigt bra. Men dessvärre finns det väldigt många som är pigga på att hjälpa till att svara på frågor om problem med våra stående hundar utan att ha någonsin ha tränat en stående hund, åtminstone inte med framgång.  Enligt min uppfattning kan dessa hjälpsamma människor ställa till det rejält för nya hundägare. Med detta menar jag inte att jag är den ende som kan svara på hundfrågor men om sidan skulle urarta till någon form av frågeforum skulle det helt enkelt ta för mycket tid för mig att hålla koll på allt som inte känns riktigt seriöst.

Ingen censur av kritik
Att jag vill godkänna kommentarerna ska inte ses som att jag vill förhindra kritik! Det är fullt tillåtet att komma med kritik av allt mellan himmel och jord och det gäller även mig, vår uppfödning, mina kurser, träningsmetoder eller vad ni nu kan hitta på att kritisera.  Men här vill jag nog gärna att man står för vad man skriver med sitt namn – Kritik från helt anonyma människor har jag alltid haft lite svårt för oavsett vad det gäller.

Lämna en kommentar