Precis som hundarna…

På kurserna blir det mycket tjat om beröm och jag brukar säga att hundarna, precis som vi människor jobbar bättre om de får beröm emellanåt. Få se om jag jobbar bättre nu men onekligen blev jag glad när jag läste recensionen av min och Toruns senaste film i norska Fuglehunden. Onekligen lite extra kul att filmen uppskattas i fågelhundslandet Norge!

Föreläsning
Om nu någon av er bor i närheten av norska gränsen i Värmland har ni inte så långt att åka för att komma på den föreläsning jag ska hålla i Eidskog fuglehundklubb fredagen den 26 mars – välkomna!

3 kommentarer till “Precis som hundarna…”

 1. Jonas skriver:

  Klart att vi kommer!

 2. Stefan Schön skriver:

  Ska bli trevligt att höra på dig igen.
  Här uppe är det fågelhundar som gäller.

 3. Agneta Ericsson skriver:

  Trevligt med en recention i en fågelhundstidning:)

Lämna en kommentar