Kursinformation

Snön ligger fortfarande djup i markerna så kurstillfället den 14 mars flyttar vi fram till den 28 mars. Jag har mejlat till samtliga kursdeltagare men då jag vet att vi har lite besökare på kurserna ibland så får det bli en notis här på sidan också…

Var är alla djurvänner och vargkramare?
Att döma av tidningarnas insändarspalter så är landet fullt av djurvänner och vargkramare så jag är lite förvånad över att jag inte sett till några nu när de behövs som mest. Det är många timmar som vi jägare lägger ned på att köra ut foder till djuren i skogarna denna svåra vinter. De grannar och skogsägare jag talat med hade inte heller sett till någon i markerna men det är väl både lättare och billigare att skriva insändare än att göra verklig nytta… Och nej – jag lägger inte ut ensilage till rådjuren för att få skjuta fler rådjur – det var väldigt många år sedan jag jagade rådjur, men när man ser hur tufft de har det nu så kan man helt enkelt inte låta bli att hjälpa till lite.

En kommentar till “Kursinformation”

  1. Sofia skriver:

    så sant så sant…

Lämna en kommentar