Spanieldag

Vänliga, mjuka och lätta att jobba med var det tre cockerspaniels som Anneli kom hit med. En riktigt bra grundlydnad hade de från början och efter någon timmes jobb var det en fröjd att se Anneli gå en promenad med tre lösa spaniels trots störningar från hundar, kaniner och rapphöns. Att sätta dem, gå ifrån och kalla in dem en och en var inte så svårt det heller… Bra jobbat Anneli!

En kommentar till “Spanieldag”

  1. Anneli Blanc skriver:

    Hej
    Ett stort tack till dig Anders som tog emot oss för träning i onsdags. jag är verkligen super nöjd och kommer att fortsätta träna på det sätt som jag fick råd och tips om. Hoppas att det är Ok att jag ”lånar” kortet från din hemsida. Kanske återkommer vi när vi tränat mer. Ha en fin sommar
    Anneli med cockrar.

Lämna en kommentar