Återigen en fin dag…

Två norska jägare, med två hundar vardera, som för sina hundar lösa och som kunde sätta hundarna en bit ifrån sig och med namnet kalla fram den hund som ska apportera är det inte så ofta jag ser. Att sedan apporteringen fungerade trots rejäla störningar var också trevligt att se. Att mina filmer, och ett tidigare besök och träning hos mig, varit till hjälp är så klart jättekul att få höra!
Men visst, jag vore ju inte den jag är om jag inte hittade ett och annat fel under dagen och saker som borde tas tag i och förbättras ytterligare – men jag är ganska övertygad om att jakten och proven i höst kommer att gå bra för Tor–Harald och Håkon. Suveränt jobbat med era hundar under dagen!

Ytterligare ett gäng med norrmän ser jag fram emot till helgen, lika spännande varje gång att se vad det blir för utmaningar … Men nu är det inte så många veckor kvar innan det är dags att börja med fågelträningen och det är ju ändå det som är det allra roligaste – eller hur?

Lämna en kommentar