P-kullen börjar växa till sig…

Polka, Paavo, Pia, Pelle, Petra

Tre veckor gamla redan – tiden går fort. Valparna har börjat röra på sig lite mer och registrera vad som händer i omgivningen. Första målet fast föda har de fått och som vanligt smakar köttfärs alldeles utsökt för små valpar. För att få några bilder tog vi ut några av dem på gräsmattan men även om det är varmt och skönt får det nog dröja en vecka eller två innan vi släpper ut hela gänget.

Så här långt ser alla valparna ut att utvecklas bra, men ytterligare några veckor lär det ta innan vi kan se några skillnader mellan valparnas sätt att vara. Om vi nu kan det – i vissa kullar är det svårt att se någon skillnad alls medans andra kullar visar betydligt större skillnad mellan individerna.  

Självklart är blivande hussar och mattar välkomna hit och kolla på valparna – men väntar ni en vecka eller två så är det helt klart lite mer fart på dem…

3 kommentarer till “P-kullen börjar växa till sig…”

 1. Terje og Trude skriver:

  Hei
  Her kommer en hilsen fra Norge, vi hilste såvidt på hverandre under NVK sitt 75 års jubileum. Vi har vært inne og kikket litt på nettsiden din, her var det mye interessant og artig lesestoff.
  Vi ser at du nettopp har hatt et kull som er halvsøsken til vår Jeppe (Athos – Katholts C Frida) som er en lovende kar.
  Vi ønsker dere lykke til med oppdrettet videre.
  God sommer:-)

  Hilsen Terje og Trude

 2. Ulf Gummesson skriver:

  Hej! Kul att se krabaterna i full frihet. Ser fram mot månadsskiftet då vi kan hämta… Vi hörs, Ulf.

 3. Per-Arne Isberg skriver:

  Hej!
  Trevligt att se några av valparna i det gröna – så fina – så fina.
  Tiden går. Det är snart dags för en av hanvalparna att flytta till Klockaregården i Värmland.
  Jag kommer med all säkerhet att hälsa på honom innan det är dags för hämtning. Han är mycket efterlängtad och välkommen. Jag skall ägna honom mycken tid och omsorg och han skall bli min kamrat.
  Min tidigare vorsteh som gladde mig i 10 år finns hos mig i en urna, tillsammans med mina tidigare hundar, bland böckerna i arbetsrummets bokhylla.

  Hälsningar
  Per-Arne

Lämna en kommentar