Om hundar och ankor…

Lite kul var det när jag gick ut häromdagen och upptäckte att vi fått besök i vår lilla trädgårdsdamm, en gräsand med sin kull såg ut att trivas alldeles utmärkt i den lilla dammen som ligger alldeles intill huset. Som jag säkert sagt tidigare är det ovanligt många andkullar i år men jag måste erkänna att det knappast kommer att bli någon jakt på dem i höst. Änderna bjuder på så mycket annat än jakt och jag ser dem mer som trevliga husdjur – ok, jag håller med, inte är jag mycket till jägare inte. Men man ska ju aldrig säga aldrig så kanske, kanske kan det trots allt  bli någon jakt när norrlandsänderna kommer in så småningom…

Ännu en uppfödare som ställer upp
Kul var det också under förra veckan då Helena Thulin, kennel Solvallen, var här med några av sina valpköpare. Lugna behärskade hundar med var sin mycket trevlig förare i kopplet! Kul med uppfödare som satsar på sina valpköpare och tar med dem ut på träning – en bra satsning för framtida jakt och prov. Tack för att jag fick har er här!!!

December är det som gäller
Redan nu är det många uppfödare som hört av sig och vill planera någon träning inför våren 2011,om ni är fler som har de tankarna så var snälla och vänta några månader och mejla mig i stället under december månad. Just nu är det fullt upp med träning och jag orkar helt enkelt inte börja planera för nästa säsong… Ett gott tips är också att ni har en plan B, jag kommer inte att kunna ta emot alla som vill komma men på min länksida finns det länkar till många duktiga instruktörer runt om i landet prova gärna att höra av er i tid till någon av dem.

2 kommentarer till “Om hundar och ankor…”

  1. Helena Thulin skriver:

    Tack för att vi fick komma!

  2. Cecilia Lavén skriver:

    Ja, tack för att vi fick komma! Mycket trevligt, även om det inte var hundarna som behövde kopplas för att hålla sig stilla…

Lämna en kommentar