Kursprogram och datorproblem

Strax är det dags att byta ut en krånglande hårddisk på datorn. Visserligen har jag en hjälpsam kompis som ska hjälpa till men som bekant kan allt jäklas. Skulle ni inte få svar på mejl eller på film och bokbeställningar så finns jag alltid på telefon…Kursprogrammet

Kursprogrammet börjar bli klart och ska förhoppningsvis läggas ut på nyårsafton som traditionen bjuder – så länge ska det väl inte dröja innan datorn är igång igen…

Det blir något färre ”öppna kurser” i år och detta helt enkelt för att många uppfödare och klubbar bokat helgkurser. Att köra hela valpkullar tycker jag är lite extra kul så det vill jag prioritera.

 Nytt i kursprogrammet år är att jag på intensivkurserna försöker samla hundar som inte alls kan apportera i en kurs och de som har den grundläggande apporteringen klar på en annan kurs. Allt för att försöka göra kurserna lite bättre.  Med grundläggande apportering menar jag att hudnarna glatt springer och hämtar en kastad eller utlagt apport, hur de lämnar av spelar ingen roll – det fixar vi på kursen…

Lämna en kommentar