Kurserna fulltecknade

Glöm inte att våra vilda vänner har en jobbig tid...

Det är otroligt kul att så många vill komma på mina kurser även i år! Trist är det som vanligt att behöva säga nej till så många men på kort tid var en del av kurserna övertecknande flera gånger om. Senast i slutet av kommande vecka kommer alla som visat intresse att få mejl om ni kommit med på den kurs ni anmält er till.

Självklart kommer de som anmält sig och inte kommit med att stå på tur om det skulle bli någon som lämnar återbud. Om någon annan vill sätta upp sig på eventuella reservplatser så mejla om detta.

Till mina valpköpare
Vårträningen i Skåne är inte fulltecknad – kanske ni har missuppfattat mig, men vill ni vara med så måste ni skicka ett mejl till mig och anmäla ert intresse. Ni har en vecka på er efter detta tar jag in övriga ekipage som kanske vill komma med.

Lämna en kommentar