Äta sova och lysa upp…

Att äta god och bra kost är viktigt, en bra säng tillhör också livets höjdpunkter för en hund – ja, för mig också för den delen. Här har jag fram tills nu haft ett problem! En del av mina hundar har blandat ihop begreppen mat och säng och betraktat hundsängar som någon form av efterrätt. Hur många hundbäddar som gått åt genom åren vet jag inte men många har det varit och i många olika varianter…

Kanske, kanske har jag hittat en säng som håller…
Det är bäst att skriva kanske för säker är jag inte än, men jag har köpt och provat ett par nya sängar och efter att ha fått godkänt från hundarna och granskat kvalitén har jag beställt några till. Firman som säljer dem, Swede Sun Marketing AB, lovar att sängarna är garanterat tuggsäkra och lämnar garanti på detta! Att sängarna sedan är lätta att hålla rena och uppskattade av hundarna är en klar bonus…

Sängarna är inte helt billiga men håller de vad de lovar är det lik förbaskat en bra investering. Nog har hundarna gjort så mycket för mig att jag kan kosta på dem att ligga mjukt…

 En bra pannlampa
När jag ändå är igång att skriva om bra prylar kan jag väl nämna min nya pannlampa också, en Petzl ultra. En helt suverän lampa både för eftersöken och skidturerna på kvällen! Jodå jag har provat en del genom åren men denna är helt klart i toppklass. Det är nästa så jag inte vill länka till hemsidan för Petzl Sverige för inte är den bra inte – men som sagt lampan är så bra så jag länkar ändå…

Lämna en kommentar