Imponerande på mer än ett sätt…

Start för lördag/onsdagskursen i dag och att det är något speciellt med hundfolk inser man då alla utom en tog sig hit på morgonen. Extrem blankis på vägarna men till kursen tog de sig och det utan att hamna i diket…

Mestadels unga hundar och de allra flesta med en ovanligt bra lydnad och framförallt förarjobb redan så här vid kursstart. Det ser ut att bli en kurs där vi klarar målen och lite till… De viktigaste råden i dag blev att en och annan förare skulle jobba på sin tajming med berömmet, lite tuffare krav och ”disciplin” på ett par hundar och kanske släppa lite på kraven för någon. Inte mycket till råd kanske men jag vet att om råden följs kommer allt att gå snabbare och bli bättre…

Bilderna får berätta lite mer om hur vi hade det. Förarna ser lite trötta ut men så ska det vara – en kurs hos mig och Peter Nilsson är ingen semester…

Lämna en kommentar