Massor med trevliga människor på Elmia…

Stort intresse för bra foder...

Har tillbringat ett par varma dagar i Bozita Roburs monter på Elmia. Att intresset är stort för ett bra foder till hunden märktes, det var inte få frågor vi fick svara på. Ja vi och vi det var personalen från Lantmännen Doggy som fick dra det tyngsta lasset, jag pratade mest hund och svarade på hundfrågor.

Riktigt kul med alla trevliga människor både bekanta och obekanta som kom och snackade en stund. Extra kul var det att efter väldigt många år få träffa Barbro Börjesson igen. Barbro och jag träffades en del på proven under 70–talet då vi båda höll på med brukshundar men sedan valde vi lite olika inriktning på hunderiet. En härlig människa – och vilken hundkunskap!

Min pointer Britta var med och var förhoppningsvis till lite glädje för alla barn som ville klappa en snäll vovve…

Shopping
Det blev inte mycket tid för shopping men ett par varv runt mässan för att kolla han jag med och mycket prylar var det.  Imponerad blev jag av hundporträtten My Hansson målat. För dig som någon gång vill ha ett riktigt fint porträtt av din favorit rekommenderar jag att kolla på www.myhansson.com

Efter att ett par gånger förgäves ha försökt få kontakt med någon säljare i Härkilas monter gav jag upp, de hade för mycket att göra med de fem personer som var där på besök… Desto trevligare var det när jag stannade till hos lågprisföretaget Engelsons kollade runt lite med hjälp av otroligt hjälpsamma säljare och hittade en hel del riktigt bra kläder till förbaskat bra priser. Med så hjälpsamma och trevliga säljare, bra grejer och bra priser är det inte att undra på att det var fullt med folk runt montern hela dagen…

Fågelhundsuppvisning av Östsvenska fågelhundsklubben
Lite kul var det att Britta och jag fick vara med  och leta fågel när Östsvenska hade uppvisning. Nej, Britta sprang inget vidare, hon trodde nog det var rastning… Men ett fint sök av en Engelsksetter fick jag se – trots massor av folk och en konstlad miljö lade settern upp ett tätt och fint sök – snyggt jobbat!

Att vara med i rasparaden han vi också med, så även att prova på apporteringscupen. Nej – inte heller detta gick så bra, Britta såg inte nedslaget hon tittade mest på mig så det fick bli dirigerig ut i vattnet och tiden blev inte så där lysande inte men apporten kom hem men vi hade som sagt en bit kvar till labbarnas tider…

Avslutningsvis ett stort tack till Jana som fixade att allt fungerade under både dagar och kvällar!!!

 

 

En kommentar till “Massor med trevliga människor på Elmia…”

  1. Høres ut som du har hatt en hektisk weekend!
    Barbro er som du sier en herlig dame,med enorme kunnskaper!
    Ikke trodde jeg at en mann gikk frivillig på shopping 😉
    Stå på,vi sees i juli :)

Lämna en kommentar