Letar du kennel – uppfödare av vorsteh?

 

Det bästa tipset är att kolla på kennel Gruffwerijs länksida. Där finns en hel massa länkar till uppfödare av kontinentala stående fågelhundar. På min egen länksida finner du så klart också länkar till uppfödare.

Det finns de, inte minst från Norge, som varit inne på SVK:s sida och letat uppfödare och då hittat tre som har strävhår och fem som har korthår… Att de är lite förundrade när de sedan konaktar mig är kanske inte så konstigt…

Man kan tycka att det vore naturligt att en rasklubb ville länka till sina uppfödare och det hade nog gett betydligt mer klirr i klubbkassan är de 2750 kr per år som klubben nu får in på från uppfödarlänkarna. Försöker jag räkna lite själv hur många medlemmar jag försett klubben med så blir det nog en betydligt större slant om man ser lite till vad en enda medlem som så småningom startar på prov drar in till klubben… Få se om det nya friska blodet i SVK:s styrelse har lite mer sinne för en god affär än de som tagit beslutet om en länkavgift…

 

2 kommentarer till “Letar du kennel – uppfödare av vorsteh?”

  1. Anders Norgren skriver:

    ”Snålheten bedrar visheten” tror jag bestämt att det heter.

  2. Agneta skriver:

    Gilla!!!!!

Lämna en kommentar