Q-kullen är här!

Det blev en fin kull, lite tidigare än vi räknat med! Tio pigga och kraftiga valpar blev det och som vanligt för Jana gick valpningen lätt som en plätt, under Christines vakande ögon förståss…

Lite trist var det kanske att det blev mest hanar i kullen när nu så många stod på kö för en tikvalp. Har som alltid lite svårt att förstå varför så många vill ha en tik, om nu inte alla ska föda upp valpar så klart. Själv jobbar jag mycket hellre med en hane och slipper löpningar och skendräktigheter och allt vad det nu kan vara. Men kanske jag är lite präglad efter att ha förmånen att få träna och jaga över hanar som Albin och Aron under så många år…

Är någon intresserad av en hanvalp är ni välkomna att höra av er – jag tror stenhårt på den här kullen!

/ Anders L

 

 

4 kommentarer till “Q-kullen är här!”

 1. Birgitta skriver:

  Grattis från stolt ”farmor och farfar”. Bork hälsar oxå å grattar 😉

 2. Rolle skriver:

  Grattis! Håller med dig Anders, varför denna tiknoja? Tror det finns en utbredd missuppfattning att tikar ska vara lättare att jobba med och ”mjukare”? Hade jag inte haft en tvåårshanne och en valp så skulle jag kasta mig på denna kull :-)

  //Rolle

 3. Ylva skriver:

  Stort grattis! Skönt att valpningen gick fint. Krama om Jana. 

  /Ylva, Stina och Stella

 4. Martin Hallberg skriver:

  Hej och ett stort grattis från fam Hallberg! Anders, har du tittat i namnboken på Q 😉 Och jag som tänkt att inte ha något annat namn på hunden än det som du ger den, men det tål nog att fundera på :)

Lämna en kommentar