Nu får det vara stopp!

Trevligt att så många engagerar sig men några mer kommentarer tar jag inte in under inläggen om mjukisdressyr och Hallgren. Tiden räcker helt enkelt inte till – snart är det jakt och jag har fullt upp med kurser och träning innan dess!

Om någon endaste person kommer hit och visar upp mjukistränade hundar, av de raser vi jobbar med ska jag gärna redovisa detta här på sidan… Att försöka föra en diskussion med människor som tror och tycker utan att någonsin ha varit i närheten av att träna de raser vi jobbar med i jaktsituationer känns minst sagt meningslöst. Jag låter de diskussionerna fortsätta någon annan stans…

 

En kommentar till “Nu får det vara stopp!”

  1. Hej igen Anders
    Du kommer nog inte att bli nersprungen.
    Jag undrar bara var alla föredragshållarna från Adventure Dog Conference är nu. Jag saknar särskilt den arrogante (teori)professorn Per Jensen, Anders Hallgren, David Selin mfl. De borde alla stå på kö för att (över)bevisa dig om sin överlägsna träningsmetodik.
    Men som sagt du kommer inte att bli nersprungen i grinden.

Lämna en kommentar