På begäran – valpbilder

Våra långväga valpköpare vill så klart se hur valparna ser ut nu när det snart är dags för leverans, mer än ett mejl med begäran om bilder har jag fått så här kommer några. På fredag åker de första valparna hem och sedan rullar det på. Många säger att det är så svårt att lämna ifrån sig de små men jag håller inte med… 10 bitande, skitande små monster kan vara ganska så påfrestande att ha i huset även om det nu är kära hustrun som står för i stort sett allt jobbet med valparna… Mitt jobb består mest i små promenader med flocken men det kan vara nog så jobbigt. Det gäller att hålla ögonen öppna och vara snabb att fiska upp dem som råkar ramla i vattnet eller de som ger sig iväg allt för långt på egen hand…

Vad som däremot är riktigt svårt just nu är att försöka välja en valp åt mig själv. En så här jämn kull har vi nog aldrig haft. Kul i och för sig men förbaskat svårt att välja…

4 kommentarer till “På begäran – valpbilder”

 1. Terje Bjarg skriver:

  Trivelige bilder av valpene. Vi gleder oss å hente en av dem !!

 2. Linda Eklund skriver:

  Söta små tuffingar =)

 3. Kia skriver:

  Så fina valpar. Nästan så man blir sugen. Men jag har ju fått hem min korthårstik Britta för några veckor sen. Hon kommer från Tupplurens kennel och jag är supernöjd över hennes mentalitet och utstrålning. Längtar till nästa höst då jag får börja prova henne i skogen och se vad hon går för. Men jag är supernöjd över valet av valp. Vorsteh är verkligen en härlig hund.

 4. Lena Åkerlind skriver:

  Vilka härliga bilder på så fina valpar, längtar tills vi kan komma och hämta hem vår nya familjemedlem.
  Ivar och Carmen hälsar så gott

Lämna en kommentar