Q-kullare på fält

Med kort varsel fick jag samlat ihop några Q-kullare till lediga platser i en ”vårträningsgrupp” hos Andreas på Glättestorps marker. Det blev en fin och inte minst nyttig dag för både förare och valpar. Det gäller ju att vara förberedd ordentligt så jag slipper skämmas för kullen när vi ska ned till Stefan Nilsson i Skåne på den traditionsenliga vårträningen… En liten extra krydda på dagen blev det när Britta hittade parhöns på en stubbåker, inte helt vanligt i våra trakter.

Några bilder jag tog under dagen får tala för sig själva men som en summering kan jag säga att jag är nöjd med valparna så här långt.  Då ingen av valparna hade någon eftergång på vare sig fågel eller hare måste jag väl också säga att jag även är nöjd med förarna. Visst – det finns en hel del kvar att jobba med. Inkallningen på fält sitter inte som jag vill ha det, vare sig på min egen Queen eller på någon av de andra valparna. Ska man få till ett bra sök vill det nog till att vi bättrar på detta ett snäpp eller två…

4 kommentarer till “Q-kullare på fält”

 1. Victor Paulsson skriver:

  Roligt att se, själv börjar man ju bli lite nervös för träffen i slutet av månaden.’

 2. Martin Hallberg skriver:

  Hej.
  Det är bara att lyfta på hatten och tacka dig Anders som satsar 100 % på oss valpköpare.
  Fina marker trevliga mäniskor och hundar och ett fantastiskt väder gör dagar som denna värda att komma ihåg.
  Jag som trodde det skulle bli snö 😉
  Mvh Martin o Quno

 3. Andreas Jansson skriver:

  Tack för senast riktigt fina bilder de håller lite högre
  klass än de som Karin tog.

 4. Ivar Krautmejer skriver:

  Hej.
  Jag håller med Martin,Anders är fantastisk som satsar på att hjälpa oss vlpköpare så mycket som han gör.Speciellt värdefullt för mig som aldrig haft fågelhund tidigare är det guld värt.

  Mvh Ivar o ozzy

Lämna en kommentar