Semesterstängt!

Snart är det äntligen dags för årets stora händelse – jaktpremiären! En kurs nu i helgen och direkt efter kursen, den 19 augusti, drar jag, som så många andra, norrut och räknar med att vara hemma igen tidigast 10 september.

Filmer, böcker, bokningar av privatlektioner och fältträning…
Jag är glad om ni låter mig ha semester och väntar med beställningar, hundfrågor och bokning av tider och allt vad det kan vara. Mejlsvar blir det dåligt med under semestern, mobilen svarar jag på under resdagar och kvällar, 070 577 63 03, men jag vägrar totalt att ha mobilen påslagen under jakten.

Har nu panik med att få en bok eller film så ring till min kära hustru som stannar hemma och är hund och fågelvakt tfn. 0520 42 70 72

Skitjakt på er alla som gör som jag och drar på jakt!

2 kommentarer till “Semesterstängt!”

 1. Kenneth skriver:

  Skitjakt til deg også!!
  Tusen takk for all hjelp gjennom din bok, filmer og hjemmeside.
  Min Munsterlander er nå 8 måneder og ”klar” for sin første jakt, takket være dine treningssmetoder.
  Håper du ikke har glemt å trene med hagla også denne sesongen!!

 2. Jaana Arvidsson skriver:

  Skitjakt på dig så ses vi väl till fjälls!
  Ring om du passerar mina trakter.

Lämna en kommentar