Unik chans till träning och jakt

Någon som är intresserad av att träna och fälla fågel för sin hund i rejäla betfält? Ni som har sett min jaktfilm har också sett de betfält i Skåne där vi kommer att hålla till. Välkomstbilden överst på hemsidan är också tagen här. Avsikten med denna lilla kurs/jaktträning är att erbjuda riktigt bra träning på bra marker som håller både vild fasan och för året en del utsatt fågel. Är du nybörjare och inte vill, eller kan, fälla fågel själv för din hund får du så klart hjälp av en skytt. Det är jag som tillsammans med Sten Christoffersson kommer att hålla i träningen. Tillsammans ska vi se till att alla får största mjöliga utbyte av dagarna.

Det är två dagar som gäller 9-10 oktober. Eventuellt blir det en möjlighet också den 23-24 oktober.  Vi maximerar till sex deltagare så alla ska få tillräckligt med släpptid och fågel.

Du som är intresserad och vill ha mer information anmäl dig snarast via mejl till anders@landins-hund-katt.se

 

Lämna en kommentar