Glad Påsk! Nu tänker jag snart ta semester…

Snart vår på riktigtÖnskar alla en riktigt fin påsk! Gissar att många tillbringar påsken till fjälls medans andra gör som jag och drar söderut.

Snälla låt mig ha semester
Måndag, alltså annandag påsk drar jag iväg hemifrån på och är hemma igen 14 april. Jag är glad om ni håller inne med bok/filmbeställningar, bokning av privatlektioner, hundfrågor per mejl och allt vad det nu brukar vara.  

Apropå privatlektioner så är det nu fulltecknad i april i maj finns det några tider på vardagar. Så till det här med träningshundar. Att jag, som jag skrivit om här på sidan, har en pointer och jobbar med innebär inte att jag vill eller kan ta fler träningshundar. Med andra ord ingen idé att ni hör av er om detta.

Numera är det sällan jag tar åt mig någon hund och under detta år kommer jag inte att kunna ta någon utöver vad jag redan lovat.

Elmia och Fäviken
Torsdag den 9 maj finns jag i Bozita Roburs monter på Swedish Game Fair Elmia och lördag söndag den 27,28 juli hänger jag med Bozita Robur till Fäviken Game Faier. Välkomna till montern och snacka hund en stund!

 

Ägg går det åt till påsk...Än en gång GLAD PÅSK!

2 kommentarer till “Glad Påsk! Nu tänker jag snart ta semester…”

  1. Anders Clarhäll skriver:

    Fin bild på hönsen. Det ser ut som de trivs i solen!

  2. anders skriver:

    Hönsgården blev klar lagom till Påsk och den var helt klart uppskattad av hönsen. De vi fick av dig är verkligen trivsamma bekantskaper, få se om de vill ruva i vår eller om de behöver bli lite äldre. Fasanerna har redan börjat värpa.

Lämna en kommentar