Queen bästa strävhårstik 2012

 

Trevlig gäst

Trevlig gäst

Om nu någon inte förstår det så är det inte Queen som är på bilden här intill. Även om ekorren av en del ses som en liten marodör på fågelägg så bjuder den på underhållning utanför fönstret och är trevlig att titta på. Inte finns det så många av dem heller nu för tiden, åtminstone inte i våra trakter.

Så till Queen – måste ju berätta att hon av SVK har utsetts till 2012 års vinnare av Friarbägaren (bästa tik strävhårig vorsteh) Kul så klart och desto mer jag jobbat med Queen desto mer inser jag att det är en bland de bättre hundar jag haft.  Trevligt också att övriga hundar jag träffar ur Q-kullen är precis lika bra som Queen.

Att Queen utsågs till bästa tik är som sagt kul – men det finns många fina tikar i landet, det hänger ju faktiskt en hel del på om man har lust, tid och råd att starta på ett antal prov också…

3 kommentarer till “Queen bästa strävhårstik 2012”

 1. Birgitta skriver:

  Så otroligt roligt. Vi är oxå stolta och pappa Bork är en aning avundsjuk :-) Grattis till er!

 2. Lennart Karlsson skriver:

  Grattis Anders!
  Det är ingen överraskning att du får fram bra hundar, du har ”det med hundar” som många oss vanliga dödliga saknar. Det vill säga att du kan läsa hundar och gör rätt i alla situationer med samarbetet med hunden.
  Jag har haft förmånen att döma Queens syster Queso och henne blev jag mycket imponerad av. Bra kull, så jag förstår varför du ville göra om parningen.

  Hälsningar
  Lennart K

 3. anders skriver:

  Tack Lennart – och om jag inte minns fel så Blev din Birk bästa hane något år :-)

Lämna en kommentar