Lite mer info om vårens kurser…

Om tre dagar lägger jag ut kursprogrammet och kursutbudet blir som jag sagt tidigare ungefär som tidigare år. Ni som varit här tidigare kommer att se att priset på kurserna gått upp något, jag har i stället valt att minska deltagarantalet i varje grupp. Absolut max åtta personer per grupp kommer det att vara.
Kurserna riktar sig i första hand till de som har unghundar. Och med det menar jag att för samtliga öppna kurser kommer vi att starta med grunderna från allra första början. Därmed inte sagt att du som har en hund som redan kan en del inte är välkommen. Du kan lugnt räkna med att vi snart kommer att lägga upp övningar som kommer att ge även de mest vältränade hundar något att bita i…

Vad du ska välja för kurs, vårkurs eller intensiv, är mest en fråga om hur lång väg du har hit till oss. Tveklöst är vårkurserna, som omfattar sex gånger, det bästa för dig som bor inom rimligt avstånd. Dessa kurser ger dig gott om tid att träna hemma mellan kurstillfällena och jobba igenom den ”läxa” du får. Det är under dessa kurser vi brukar se den största utvecklingen av hundarna.

Intensivkurserna (helgkurserna) passar bäst för dig som har långt att åka och är precis som namnet säger – intensiva. Innehållet är precis detsamma som för vårkurserna och utvecklingen hos hundarna under en helg är det många som blir överraskade av. Men självklart finns det en gräns för hur mycket förare och hundar orkar och kan ta till sig under ett par dagar men garanterat så får du massor med kunskap med dig hem så du kan fortsätta jobbet där…

Lämna en kommentar