Köpa bok och filmer 21 augusti till 1 september

Som alla fågelhundsvänner vet startar ripjakten den 25 augusti och både hundarna och jag ser som vanligt fram mot premiären.
För er som tänker beställa bok och/eller filmer så fungerar allt som vanligt om ni betalar med PayPal, men fram till 1 september kommer jag inte att ha åtkomst till nätet eller mejl så Swish betalning kommer inte att fungera, det blir i så fall fördröjd leverans tills jag är hemma igen.
Givetvis fungerar det också att ladda hem filmerna på Vimeo (läs om detta under ”Bok och filmer) i menyn till höger. Nedladdning av filmerna har nu varit möjlig sedan november 2017 och har glädjande nog fungerat långt över förväntan.

Facebook
För er som vill ha kontakt med mig och kanske se bilder eller små videoklipp från träning med mina hundar så hör gärna av er med en vänförfrågan på Facebook, gärna med några rader på messenger som talar om vem du är…

Lämna en kommentar