Bok och Filmer

Beställning och betalningsinformation se längre ned på sidan.

För beställning från Sverige är vi tacksamma om ni betalar via BG. För betalningar från andra länder var vänlig och betala via PayPal. Information om PayPal och hur att registrera ett konto se; www.paypal.com. Obs, för att nettbutikken ska fungera måste du registrera ett PayPal konto.

Observera!
Paketpris om du köper;
Boken och tre filmer (glöm inte att ange vilka filmer du väljer)
Boken och alla fyra filmerna.
Som mest sparar du SEK 200.

Orders and payment, see below.
Order from Sweden, we are grateful if you pay by Swedish BankGiro (bank transfer). For payments from other countries, please pay via PayPal. Information about PayPal and how to register an account see; www.paypal.com.

Please note!
Package price if you buy;
The book and three movies (do not forget to specify which movies you select)
The book and all four movies.

At most, you save SEK 200.

Recensioner och mejl från några som läst boken och sett filmerna

omslag01w

Från valp till färdig fågelhund

Pris SEK 390

Att skriva en komplett dressyrhandbok för stående fågelhundar är ingen lätt uppgift, men på 304 sidor har jag fått plats med alla de väsentliga tips och problemlösningar som jag anser är nödvändiga att känna till för att du ska lyckas med din hund.

Min tanke med Från valp till färdig fågelhund var att boken skulle bli intressant för den redan erfarne hundägaren som vill skaffa sig kunskap om olika träningsmetoder och samtidigt bli en steg-för-steg-handbok för den som köpt sin första valp och vill göra rätt redan från början.

Jag tycker att jag uppnått detta mål. Boken är ingen kompromiss och den som följer råden kommer att uppnå den lydnad som krävs för att göra hunden till en harmonisk medlem i familjeflocken och lägga grunden till en jaktkompis som kommer att vara dig till glädje under många år.

Du hittar även avsnitt där du får tips och råd för både jakt och jaktprov. Avsikten är att ge konkreta och praktiska råd om hur du kan träna din hund för att inom rimlig tid nå ett bra resultat. Du får helt enkelt veta vad du ska göra, hur du ska göra och när det ska göras. Den här kunskapen räcker långt, åtminstone har det räckt för mig och mina hundar. Framför allt hoppas jag att du slipper upprepa alla misstag jag själv gjorde med min första hund och det kommer din hund att bli glad för. Självklart kan inte en träningsmetod passa alla hundar och inte heller alla hundförare. I många av avsnitten ger jag därför tips om alternativa sätt att träna.

 

framsidaslbaksidasl

Så tränar jag min valp

Pris SEK 250

Alla hundägare som uppskattar en lydig och följsam hund har nytta av att se den här filmen! På den får du följa träningen av min vorsteh Jana och min setter Anni från den allra första träningen vid två månaders ålder och fram till deras första fågelsituationer.

Filmen visar hur lätt det är att träna en stående fågelhund och hur mjukt du kan gå fram, om du bara börjar i tid och gör rätt från början.

Filmen är helt enkelt ett måste för dig som har eller tänker skaffa valp. Säkert hittar även du som har hållit på några år en hel del som är tänkvärt och som kan förbättra dina resultat på jakt och jaktprov.

Gör din hund glad och få en trevligare tillvaro tillsammans med hunden – beställ filmen!framsida-uh-cd-wbaksida-cd-uh-_w

Så tränar jag min unghund

Pris SEK 250

Den här filmen är en direkt fortsättning på filmen Så tränar jag min valp och visar hur jag tränar Jana och mina övriga hundar under våren och sommaren. Målet är att hundarna ska klara sina eftersöksgrenar och ha en lydnad och kontakt som gör dem lättförda på jakt och jaktprov.

Filmen visar träning av apportering, dirigering, självständigt apportsök, vattenarbete och släpspår.

Den lydnad och kontakt jag får med mina hundar genom den här träningen är helt klart en av orsakerna till de framgångar mina hundar har på jakt och jaktprov.

Sex riksprovsvinster (fyra Ekl, och två Ukl), fyra 1:a pris Fullbruksprov (två vinster) och mer än 30 första pris i elitklass är bevis för att min träning av hundarna fungerar.

Har du inte sett ”valpfilmen” är det den du ska börja med, även om du har en äldre hund!Framsida-film-3-jpgbaksida-film-3

Jakt med mina hundar

Pris SEK 250

Målet med träningen av våra hundar är jakten! I den här filmen får du följa mig när jag jagar med mina hundar. Du får se hur trevlig jakten kan vara när samspelet mellan hund och förare fungerar, men också svårigheterna när jaktlusten hos hundarna ökar och allt inte går som det ska.

Du får också se hur jag tränar min lilla pointervalp, Frierfjorden’s Britta, hur hon under våren och sommaren får sin grundträning innan det är dags för jakt. Självklart visar jag även hur hon sköter sig när det är dags att fälla de första fåglarna på fält och fjäll.

Rapportering är ett måste för mina hundar och också hur jag tränar detta visar jag i filmen.Min pointer Hulda

Min Pointer Hulda

Pris SEK 250

I denna film visar jag hur jag under ett år tränar en brittisk hund, en pointer, från valp till färdig fågelhund. Filmen startar med basmomenten, inkallning stanna och apport men tyngdpunkten ligger på träning av fågelsituationer. Du kommer att få lära dig allt du behöver för att din hund ska utvecklas till en bra fågelbehandlare med djärv avance och lugn i flog och skott.


 paketbild

Paket 1

Pris SEK 990

Kombinera ditt egna paket, välj mellan

Film 1 – Så tränar jag min valp
Film 2 – Så tränar jag min unghund
Film 3 – Jakt med mina hundar
Film 4 – Min Pointer Hulda

Skriv in de filmer du vill köpa (Välj mellan film 1-4)

Välj filmer


paketbild

Paket 2

Pris SEK 1 190

Hela paket med alla fyra filmer plus boken


Order from other countries than Sweden – Beställning från annat land än Sverige

For payments from other countries, please pay via PayPal. Information about PayPal and how to register an account see; www.paypal.com.
För betalningar från andra länder var vänlig och betala via PayPal. Information om PayPal och hur att registrera ett konto se; www.paypal.com. När du betalar via PayPal behöver du alltså inte fylla i formuläret här nedanför.

Beställning från Sverige

Betala till BG 293-9726, skriv ditt namn under ”meddelande till betalningsmottagaren”. När du betalt, men inte förr, fyller du i formuläret nedan. Glöm inte att kryssa i vad du beställt.

Observera!
Att du fyller i formuläret, när du beställer från Sverige och betalar genom bankgiro, är en förutsättning för att du ska få det du beställt och inom rimlig tid. Glöm inte att kryssa i vilka filmer du valt.
Jag postar senast två-tre dagar efter att betalningen finns på kontot. Har du inte fått din beställning inom en vecka, var vänlig och hör av dig för då har det blivit något fel.

Bokbeställning

Bok & Filmbeställning

  • Val av produkter & Paket