Britta nio veckor

Önskemål om att jag ska skriva lite på sidan om Brittas uppväxt kommer då och då i mejlen och som jag sagt tidigare är det självklart att det kommer en del om detta.  Så här långt verkar Britta vara en väldigt pigg och framåt valp med precis den mentalitet som jag önskat mig.  Än så länge är det som vanligt med en liten valp, mjukstart som gäller och inte ett endaste Nejkommando har hon fått höra.  Sitta i knät och se på TV är så långt vi hunnit i träningen, ja en och annan godbit när hon kommer på inkallning har det också blivit.

Är du sugen på en liten pointervalp?
Det har kommit ett sent återbud på en tikvalp i Brittas kull och kanske finns en hanvalp kvar. Är du intresserad så hör gärna av dig till mig så kan jag förmedla kontakten med uppföraren. Självklart tror jag mycket på kullen och är ganska övertygad om att det finna alla förutsättningar att få en väldigt bra pointer.

Lämna en kommentar