Husrenoveringen är klar

Äntligen lugn å ro ...

Äntligen lugn å ro ...

Precis i rätt tid är vi klara med årets husrenovering. Besöksfrekvensen här hemma ökar och det är betydligt trevligare att ta emot besökare utan att behöva lotsa dem över landgångar och cementsäckar. Valparna är nu fem veckor och det är många hussar och mattar som vill komma och hälsa på sina kommande jaktkompisar. Det börjar bli fart och rörelse i valprummet även om stunderna av aktivitet är korta än så länge. Förhoppningsvis blir vädret snart bättre så vi kan låta valparna komma ut och bekanta sig med miljön på gården.  Men med ett par snickare i gång från morgon till kväll kan man kanske säga att en betydande miljöträning redan har ägt rum… Jonas Paulsson är mannen bakom kameran till bilderna i galleriet här nere.

Etiketter: , ,

En kommentar till “Husrenoveringen är klar”

 1. Linn & Jonas skriver:

  Hej där!

  Tack för en jättetrevlig helg med otroooligt god mat och trevligt sällskap!
  (Ja, det var naturligtvis trevligt att träffa även dig Anders. 😉 )

  Kram
  Linn & Jonas

Lämna en kommentar