Lite blandat

Under länkar har jag lagt till några namn som jag med gott samvete kan rekommendera för kurser och träningstillfälle.

Ett par av mina valpköpare har startat på vårprov, se under Rapporter och gratulationer

Den fria fjälljakten
Uppropet för den fria fjälljakten är nu uppe i över 3000 namnunderskrifter och det är väl bra så långt. Men – tycker ni verkligen inte att det är värt en hundralapp att skriva på som medlem och på så sätt stötta de som jobbar med något som är så viktigt för oss alla? Det fattas knappt hundra medlemmar för att nå upp till de 500 som är minimimålet för att dra igång. Här och nu lovar jag att du som medlem i Jaktreform har företräde till lediga platser på kurser och träning här hos oss – se till att bli medlem! Klicka på länken till höger Jaktreform. Äter du en eller ett par hamburgare mindre per år så har du råd med medlemsavgiften och får dessutom bättre kondis till fjälljakten…

Proffsdressören

”Proffsdressören” jag skrev om i ett tidigare inlägg har nu fått ett namn du hittar mer information om detta och Sigge på www.bjornkarrets.se/

Lämna en kommentar