Valpar N–kullen

Valpar N-Kullen

Valpar i N-Kullen myser

Allt väl på valpfronten, valparna har nu fått flytta ut från vårt sovrum där de tillbringat sina första veckor. Tidpunkten för flytten ger sig själv, det är när vi hittar någon av valparna utanför valplådan kravlande runt i rummet. Nu har de fått en större bostad i en valplåda modell större som står i vårt hundrum. Vi räknar med att de första valparna kravlar sig ur denna låda redan den här veckan och då är det dags att ge dem fritt spelrum. De små har även fått prova på smaken av lite köttfärs och det var ingen tvekan om att det smakade gott…

Etiketter: , ,

2 kommentarer till “Valpar N–kullen”

  1. Dan Edlund skriver:

    Vi har haft Nogger hos oss i 5 dagar och han har börjat bli accepterad av dom andra hundarna, det är full fart han var hos grannen och fick en åthutning av grannkatten, annars är det mest sova leka pissa och det andra, han är ett charmtroll av stora mått, älskar att hjälpa till att rensa i rabatterna

  2. Ulla-Britt Östman skriver:

    NILLA
    Nilla har varit hos mig i sex dagar och vi har hunnit med en del. Nilla har varit med på en del resor och det har gått bra, ingen åksjuka eller gnäll. Nilla har varit med på sin första skogspromenad idag (200m) Nilla hade inga problem med att ensam ta sig fram i skogen. Nilla hade inga större behov av att jag skulle följa med. Jag gömde mig vid två tillfälle när Nilla inte var tillräckligt uppmärksam. När Nilla upptäckte att jag var bort vända hon om och började att leta, efter ett par minuter använde Nilla näsan och hittade mig bakom ett träd. Vad bliva av denna lilla dam. Svansen var hög hela tiden utom när Nilla upptäckte att jag var borta. Jag tyckte det var dags för en repetition av skogspromenaden på eftermiddagen och då fungerade det mycket bra. Nilla hade full koll på var jag var. De är en härlig valp som har kommit mycket bra in i flocken hemma hos mig.
    Hundhälsningar och GLAD PÅSK från oss alla Ulla-Britt och Stig med NILLA, Zeke, Ullis, Ösa, Dix och Qvinny.

Lämna en kommentar