Breton knäckte vorsteh…

Björn och Maja

Björn och Maja

Så det kan bli, en liten Breton som slog både strävhår och korthår på helgens avslutande apporteringstävling. Grattis säger jag till Björn som under hela helgen bjöd på ett fint sätt att föra sin hund.

Men vi hade också en apporteringstävling i vatten och här var det (så klart) helgens enda strävhår som fixade hem vinsten. Lars Göran med en mycket trevlig strävhårstik från Trollängens kennel.

Återigen är alltså en träningshelg avslutad, det var Anki från Matfors med ett härligt kompisgäng som var här och putsade lite på hundarna inför stundande jaktsäsong.  Förutom ett strävhår och en Breton var det riktigt bra korthår med motor och jaktlust som säkerligen kommer att räcka till på jakt och prov.

Detta var en av de få helger på året där samtliga fixade ett riktigt bra stopp på sina hundar både i och utanför kaninhägnet. Bra jobbat och tack för en jättetrevlig helg allihopa!

2 kommentarer till “Breton knäckte vorsteh…”

  1. Poul Vestervang skriver:

    Flot artikkel – tillykke til Björn og Stevnsåens Maja, fra kennel Stevnåens, der forresten har 11 bretonhvalpe efter Maja’s mor.
    vh. Poul Vestervang.

  2. Ulla-Britt Östman skriver:

    Låter som en härlig helg, Grattis till er alla.
    Hoppas vi ses framöver….Från Ulla-Britt med L Nilla

Lämna en kommentar