Första valpträffen för N-kullen närmar sig

Söndag 21 juni klockan 10,00 hoppas Christine och jag att så många som möjligt med valpar från N-kullen kommer hit på valpträff. Inte minst för er som är nya på det här med stående hundar är det garanterat väldig bra om ni kan vara med på träffen.

Självklart finns det sovplats för dem som väljer att komma kvällen före. Mat fixar vi här, de som övernattar tar med sig eget sänglinne. Vi blir glada om ni som kan komma hör av er och talar om ifall ni kommer – och när.  Hoppas alla vet att valpträffar inklusive boende och mat inte kostar något – det räcker så gott med att ni fixar ett och annat pris på proven framöver eller skickar några bilder från en lyckad jakt där hunden har skött sig…

En kommentar till “Första valpträffen för N-kullen närmar sig”

  1. Dan skriver:

    Tack för en lärorik och trevlig söndag. Och tack Christine för god mat och service.
    mvh Ann-Britt Dan Nogger

Lämna en kommentar