Imponerande

En härlig liten valp!

En härlig liten valp!

Trevligt besök från Norge och en givande träning under dagen. Det var Odd Løvseth med en tvåårig strävhårstik och en utsökt trevlig fyra månaders korthårsvalp från Rypesteggens kennel som var här och tränade. Odd var en målinriktad förare som snabbt förstod och tog till sig de träningsråd jag hade att komma med. Att se Odd jobba med sina hundar var imponerande, inte minst med tanke på att Odd drogs med ett litet funktionshinder och bara hade en arm att jobba med. Litet skrev jag medvetet för det vi andra med båda armarna i behåll har svårt för fixade Odd utan problem. Tack för ett trevligt besök Odd!

En kommentar till “Imponerande”

  1. Odd Løvseth skriver:

    Takk!

    Takk til deg, Anders, for en utrolig flott dag! Vi hadde et stort utbytte alle tre, og jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med hundene.

    Odd

Lämna en kommentar