Träningshelg med kennel Gruffewe Rijs

Extra tack till vårt värdpar, Lotta och Mikael!

Extra tack till vårt värdpar, Lotta och Mikael!

Ännu en gång har jag haft förmånen att ha en träningshelg med en kull från Marikas uppfödning. Denna gång var träningen förlagt till Sävsjön,  där en av Marikas valpköpare har sin boplats.  Det var Mikael och Lotta Eriksson som stod för ett alldeles utsökt värdskap med god mat, trevliga kvällar och så varmt i sjön så till och med jag kunde ta ett bad. Tack till er alla som var där för en trevlig helg!

Så mycket mer har jag helt enkelt inte tid att skriva om helgen och att jag inte har tid att skriva om apporttävlingen kanske en och annan är glad för. Men ett grattis till Jens som fixade hem segern. Några bilder får tala för sig själv…

Lämna en kommentar