Dragningen är genomförd…

Dragning övervakad av medlemmar i VFK

För att försöka få min lilla lottdragning bland alla fina inlägg om misstag och erfarenheter från våra besökare på sidan så rättvis som möjligt bad jag om hjälp med att dra en vinnare. Detta genomfördes på Västsvenska Fågelhundklubbens medlemsträff (klubben för de brittiska vovvarna) dit jag var inbjuden för att hålla en föreläsning under söndagskvällen. Trevligt var det och med lokalen fullsatt av positiva människor.

Alla era inlägg var utskrivna, hopvikta och samlade i en låda där en av medlemmarna i VFK drog tre stycken. Numrerade dem i turordning allt eftersom han drog dem.  De påskrivna inläggen har jag arkiverat här hemma om nu någon vill kolla…

Micke, Mikael, Peter och Morten
Grattis Micke! Det var ditt inlägg som drogs först, om det nu finns fler Micke så var det ditt inlägg som börjar med ”Mycket intressant läsning”. Du är välkommen att höra av dig med ett mejl och tala om du vill ha ett bok och filmpaket eller en träningsdag – ok, jag skrev en halv träningsdag men varför vara så snål…

Så många uppskattande mejl jag fått om era inlägg så får det bli en liten bonus även till nummer två och tre i dragningen, dessa blev Mikael vars inlägg börjar med ”Hej, jag har en Eng.setter” och så lite extra kul Peter – min vän och hjälpinstruktör på många av mina kurser… Ni får välja på en bok eller alla tre filmerna, hör av er om vad ni vill ha. Har ni redan både bok och filmer så har ni säkert någon hundägande kompis som fyller år och behöver en present…

Lite vill jag bestämma själv
Väldigt många inlägg är kanonbra men ett inlägg har jag fastnat för lite extra och det är vad Morten från Norge skriver, inte minst om hans funderingar kring tjuvresningen. Det är klart värt att tänka på och fundera lite extra över och tycker jag – förtjänar en uppmuntran. Det vill säga även Morten får välja på bok eller filmer. Hör av dig Morten och tala om ifall du vill ha en bok eller tre filmer.

3 kommentarer till “Dragningen är genomförd…”

 1. Suzie skriver:

  Grattis till er som vann!

 2. Ann-Charlotte Tielman skriver:

  Hejsan!

  Talesättet säger: Otur i spel ger tur i ……
  Grattis ni som vann!

  Häsningar Lotta

 3. anki skriver:

  Hej Anders & co!
  Du är otrolig på att hitta nya friska grepp. Lotterier, ja varför inte. Kanske skulle vi börja spela på vinnare och förlorare på våra prov. Inte för att jag vet så mycket om dylika ting men visst kan man spela på vad som helst på ett sk. bettingoffice. Jag har öppnat ett forum där vi kan diskutera olika frågor som rör jakt och hundar. Jag håller fortfarande på att bygga på sajten men det går redan idag att registrera sig och börja tycka. http://siglajvs.se Välkommen!

Lämna en kommentar