Betala eller gratis – valet är ditt…

Änligen får jag springa på snöfri mark!

Alla ni som inte känner för att betala för att få er länk på SVK:s sida är välkomna att höra av er med ett mejl till mig med er ”hemsidelänk” så lägger jag upp den på vår sida så snart jag hinner med. Självklart GRATIS! Desto fler vi är som länkar till varandra desto fler besökare får vi… Men som sagt, jag vill ha ett mejl – det finns säkert de som inte vill ha någon länk på sidan.

Ni som tycker det är Ok att betala till SVK får gärna komma med era länkar ni också – då till en kostnad av 500 kr per år. Visst, det är dyrare än på SVK:s sida men å andra sidan är jag övertygad om att en länk på vår sida ger bra genomslag och väl värt pengarna. Vi har väldigt många besökare som surfar runt på våra sidor och många av dem kommer  från våra grannländer som letar efter både hundar och träning i Sverige.

Statistik
Ni som har en aktiv statistikfunktion kopplad till er sida vet att man kan se var sidans besökare är länkade ifrån och detta har jag roat mig med att granska under en tid. Inte förvånansvärt visade statistiken att sammanlagt så kom fleralet av våra besökare från länkar på privata sidor och olika forum ute på nätet. Några exempel som gett många besök är vorsteh.no (Norska vorstehklubben) Hedängens kennel, Jaana.se, kennel Gruvris, Vovve net, munstergarden.se, Fuglehunder.no med flera – jag kan inte räkna upp alla med många tack ska ni ha för att ni länkar till oss!

Men nog känns det lite lustigt, nja lustigt är kanske fel ord, snarare tragiskt att Norska vorstehklubben länkar gratis till vår sida medans min egen klubb vill ha betalt…

4 kommentarer till “Betala eller gratis – valet är ditt…”

 1. Ingrid Olofsson skriver:

  Hej.
  Tipsar om att nappa på detta. Har liksom Anders koll på statistikfunktionen och flertalet besökare till vår hemsida kommer från ”Landins hund och katt”. Tack för det.

 2. Casimir Wrede skriver:

  Hej,
  Det är väl ”fantastiskt” att SVK idagsläget på sina ”hundrelaterade” länkar om tot. 9 st fått in 2.250:- Jättebra! Undrar om det täcker det berömda inkomstbortfallet på minskad annonsering i Svensk Vorsteh som anledningen var att täcka dessa förluster genom att ta 250:- /länk från uppfödarna. Vad månde blifva? Åter igen, bättre vore att arbeta för att alla de ca 2.500 hundägare av SVKs raser som inte är medlem i klubben BLIR det, det skulle innebära en påökning av intäkter av ca 937.500:- förutsatt att man fick in alla. Om vi nöjer oss med 20% av dessa, innebär det en intäkt av 187.500:- Inte dåligt.
  Lycka till SVK/HS
  Mvh
  Casimir Wrede

 3. anders skriver:

  Kanske finns det också en och annan som retar sig på detta påfund med betalning för länkarna och håller inne med en påtänkt annons… En och annan länk på nätet till SVK:s sida har försvunnit nu – det lär heller inte öka medlemsantalet.

  / Anders L

 4. Casimir Wrede skriver:

  Rättelse:
  Jag hade räknat på antalet länkar som endast är 7 st vilket innebär att det är endast 1.750:- som SVK/HS har tjänat på betalda länkar. Om jag inte minns fel så är det kostnaden för EN annons i Sv. Vorsteh ca 1.500:-/annons. Det går bra i annonsvärlden.
  Ciao
  Casimir

Lämna en kommentar