Tjejerna var bäst…

Lill - en tjej som gjorde allt rätt och med suverän tajming!

Men risk att få elaka mejl från killarna som varit här i helgen är det bara att konstatera att de tjejer som var här var alldeles förbaskat duktiga! Nåja grabbarna kom inte långt efter, men efter kom de på det mesta… En supertrevlig helg med ett glatt gäng från Norge. Några av jobbade som instruktörer därhemma och det var inte utan att det märktes. Det är nog den enda helgen i år som vi inte behövt lägga ned många minuter på grundlydnad – det mesta fanns på plats när de kom hit. Kul också med både pointer, setter och vorsteh i samma grupp. Onekligen imponerande att både förare och hundar jobbade som de gjorde i 30 graders värme under hela lördagen.

Nu vet jag också att det finns en hel del norrmän som lägger ned jobb på apportering, resultatet på apporttävlingen låg fullt i nivå på vad de svenska grupperna brukar prestera.

Ok, jag måste väl skriva vilken ras som vann apporttävlingen och det blev än en gång ett korthår, suveränt förd av Lill! Nej – Britta var inte med men hon skulle haft det jobbigt…

Tack till er alla som var här, inte minst för trevlig samvaro och god dryck på lördagskvällen vid kurstorpet!

2 kommentarer till “Tjejerna var bäst…”

 1. Mali skriver:

  Takk for en fantastisk helg!
  Masse fine bilder du har lagt ut.
  Og at vi jentene tok innersvingen på gutta skulle vel bare mangle!!!
  For meg som fra før hadde null erfaring med hvordan man trener fuglehund var dette helt enormt lærerikt for min del.

  Takk igjen, og vi sees nok !

  Hilsen Mali

 2. Tommy skriver:

  Masse fine bilder og flinke jenter ja, det er helt sikkert.

  Jeg syns det var super apporttrening, trening av ro i oppflukt på kanin og fugl. Og ellers litt generell bra dressurtrening.

  Takk for en veldig bra helg.

  Hilsen Tommy

Lämna en kommentar