Regn men massor med fågelsituationer

Landinarnas Ofelia "Ossi"

Landinarnas Ofelia "Ossi"

Heldagsregn och nästan vindstilla var inte något optimalt väder när det var dags för Landinarnas O–kull att på sin tredje valpträff, sex måndader unga,  prova på fågelsituationer. Men fågelsituationer blev det gott om och allt efter som dagen gick trillade polletten ner hos hundarna och de insåg vad de var skapta för – att finna fågel, stå för fågel och få fågel på vingarna. Bra jobbat av förarna, inte en endaste eftergång under dagen! Men lika lätt kommer det inte att bli när det är dags för vårträningen och jaktlusten ökat med några hundra procent, det gäller att hålla kvar lydnaden…

En kommentar till “Regn men massor med fågelsituationer”

 1. Erik skriver:

  Vilka trevliga bilder! Alltid lika kul att läsa om hur bra (ibland dåligt) det går på träffarna. Men en kull som inte gör eftergångar vid den här åldern tyder inte det på lite dålig jaktlust månne? 

  Ha ha, hoppas ni får det trevligt på valpträffen i skåne. Låt mig citera en gammal vän (nämner inga namn).

  ”Det är ju såhär, att riktigt bra hundar… hrmm hrmm, dom går efter ibland… tyvärr är det så, hur lydiga dom än är”. Så sant som det är sagt.

  Hoppas ni får bättre väder nästa gång.

  /Erik

Lämna en kommentar