Jana är parad!

Det är svårt att hinna med allt så här mitt i den hetaste kurssäsongen men tacksamt nog ställde Roger Kempainen upp och hjälpte till så vi fick låna hit Bork, eller Stormkullens Bäste–Bork som hanen heter. Tycke uppstod direkt och parningen gick lätt som en plätt.
För att Bork skulle ha lite kul medans han är här har jag låtit honom jobba med lite apportering och apportsök. Tog mig också friheten att skärpa till stoppet lite på honom när jag skulle visa detta för en grupp. En sak säger jag bara – den hunden blir i mina ögon bara bättre och bättre! Att jobba med Bork kändes nästan som när jag jobbade med Albin – han vill verkligen göra vad jag ber om och jag ser med spänning fram mot att behålla en valp i den kull som vi hoppas kommer.

Är du intresserad av en valp i kullen Jana/Bork?
I år är det tikvalpar de flesta vill ha och jag räknar med att alla är tingade. Hanvalpar är det än så länge få tingade så hör av dig om du är intresserad. Mer information och bilder på Bork hittar på våra sidor om Hundar och uppfödning.

2 kommentarer till “Jana är parad!”

  1. Birgitta skriver:

    Det värmer i matte-hjärtat 😉 Vi längtar efter honom.

  2. Anette skriver:

    Nämen Anders, parar du nu…..vi vill ju att du kommer upp till Mittådalen!!!! 😉 Men….lycka till med parning, det här blir kanon!! // Anette

Lämna en kommentar