Midsommar och picknick…

Ett litet tips för picknickkorgen så här i midsommartid kanske kan vara något att dela med sig av… Till hundarna är det perfekt att ta med några tetraförpackningar med Bozita Våtfoder – enkelt att ha med i packningen och riktigt uppskattat av hundarna. Husse kan på så sätt få ha både öl, mackor och allt annat gott i fred. Under jakten är det också ett suveränt sätt att få i hundarna extra vätska och energi. Då blandar jag i en rejäl ”klick” av fodret i vattenskålen och vips så dricker hundarna betydligt mer och orkar betydligt längre…

 

Midsommar tillbringade vi hos vänner i Värmland och det blev en och annan utflykt i de vackra omgivningarna. Inte minst för lilla Astrid var det nyttigt med nya miljöer.

 

Lydnadsapporteringen med Astrid går över förväntan, mer om detta om ett par tre dagar…

 

Och så lite midsommarbilder…

 

2 kommentarer till “Midsommar och picknick…”

  1. Martin Hallberg skriver:

    Det låter som ett läckert foder men det är synd att det krävs 1,8kg för att täcka det dagliga behovet. Kan bli tungt att bära på.
    Superfina bilder. Ha en bra dag. Hallberg

  2. admin skriver:

    He he… Normalt är det Roburs kraftigaste torrfoder mina ögonstenar får men som lite tillskott och vätskeförstärkare blir det en förpackning våtfoder per dag under jakten – och midsommarutflykter… Och när du väl får din nya valp så ska du veta att den är bortskämd med lite gotti gotti då och då, så det blir för dig att träna på att bära lite tyngre…

Lämna en kommentar