Trevliga mejl…

Så glad jag blir för alla mejl, med rapporter från lyckade prov och jakter från valpköpare och kursdeltagare. Den 29 maj skrev jag ett inlägg om en kanonhelg med settrar från Ljunguddens kennel. Nu har redan ett par av unghundarna som var här gått till pris på jaktprov i Norge. Det är Ljunguddens S-Tøff 2 ukl (Fredrik Schøyen) og Ljunguddens Spike (Mike) 3 ukl (Anne-Grethe Sætrang). Att hundarna bara är drygt 10 månader gamla säger en del – Bra jobbat och ett stort grattis!

Vännen och valpköparen Mattias Nääs mejlade några bilder från ripjakten. Landinarnas Kurt (Rufus) bror till min egen Kickan var med på fjället. Lite kul var det att när Mattias beskrev hur Rufus jobbade var det i stort så som jag upplever Kickan…

Som sagt är det jättekul med mejl om hur det går på jakter och prov, för mig känns det som en rejäl bonus och ett kvitto på att jag lyckas förmedla det jag försöker uppnå på kurser och valpträffar. Men – alla bilder och resultat hinner jag bara inte ta med på hemsidan, tid är en brisvara, inte minst så är års…

Lämna en kommentar