Våren och sommarens kurser – en liten påminnelse…

Klubbar och uppfödare som vill boka en intensivhelg måste göra detta senast den 15 december. Efter detta datum är det helt stopp på bokningar av helger för 2012. Det finns just nu en eventuellt två helger som är lediga.

Övriga kurser kommer traditionsenligt att läggas ut några minuter efter tolvslaget på nyårsafton. Det blir färre kurstillfällen under 2012 jämfört med tidigare. Föregående säsong var jag ledig två helger från april till mitten av augusti och så vill jag inte ha det kommande säsong.

Att tänka på…
Något att tänka på för er som redan bokat eller funderar på att boka en kurs är att jag vill ha riktigt motiverade människor på kurserna. Förare som har den rätta inställningen och viljan att jobba med sina hundar för att lyckas. Förra säsongen hade jag väldigt många otroligt härliga förare här och att de jobbade på rätt sätt visade resultaten på jakt och prov i höst. Förhoppningen är att få det så även i fortsättningen. Notera att detta inte betyder att din hund måste vara lydig när den kommer hit – det fixar du under kursen…

Som vanligt gäller också att de som tycker det är kul att åka på kurs efter kurs med främsta syfte att ha några trevliga dagar med social samvaro säkert hittar bättre kurser hos någon annan instruktör. Även för dem som tror att det går att få fungerande stadga för vilt genom att kasta dummys eller mata hundarna med godis finns det andra kurser som säkert är trevligare …

Mina kurser är inte heller något för dig som tror att det är instruktören som ska träna din hund. Min målsättning är att lära förarna hur de ska träna sina hundar – Efter mer än fyrtio år som instruktör och gott om dokumenterat goda resultat med både egna och andras hundar så vet jag att det är det som ger det bästa resultatet för både förare och hundar och inte minst ett resultat som består.

 

Lämna en kommentar